Vacature assistent-accountantErvaren en minder ervaren assistent-accountants

Kies in 2023 voor een totaal andere manier van werken in de accountancy. Welkom bij Kernhem Accountants en Adviseurs! Met hart voor klant en cijfers gaat ons netwerk van specialisten dagelijks enthousiast aan de slag. Om onze ambitie te verbreden zoeken we jou om wie je bent én dat wat je wilt bereiken.

Werkzaamheden
Als assistent-accountant ben je verantwoordelijk voor een brede en uitdagende klantenportefeuille in het mkb. Je bent van toegevoegde waarde voor zowel onze klant als ons team doordat je beide bedient. Jij helpt klanten met hun financiële zaken en haalt hier plezier uit. Door jouw inzet halen organisaties hun doelen. Denk hierbij aan het verwerken van administraties, het opstellen van financiële overzichten en tussentijdse rapportages. Ook het controleren van administratie doe je in een verantwoordelijke en zelfstandige functie.

Onze wensen
– Je hebt een proactieve klant- en servicegerichte instelling

– Je beheert zelfstandig een aantal klanten

– Je levert op tijd en met aandacht de jaarrekeningen, prognoses of tussentijdse cijfers

– Je beschikt over goede rapportagevaardigheden en werkt nauwkeurig

Jouw nieuwe werkomgeving
Welkom bij Kernhem Accountants en Adviseurs. Wij zijn specialisten met hart voor onze klanten. Je maakt deel uit van een team dat onderling hecht is en elkaars expertise inzet. We adviseren organisaties gevraagd en ongevraagd op basis van cijfers én ons eigen ondernemende DNA. Als specialisten gaan wij ambitieus te werk. De collegiale werkomgeving binnen onze gezonde organisatie zorgen voor een goede sfeer. Naast hard werken is er natuurlijk ruimte voor persoonlijke betrokkenheid. Ben jij de nieuwe krachtige speler binnen ons netwerk? Ga je de uitdaging aan met deze carrièresprong? Vanachter de ramen van Huis Kernhem kijken we naar je uit.

Je kunt ons bereiken met onderstaand contactformulier of natuurlijk telefonisch: 0318 – 610 000

Contact