Nieuwsberichten 2014


Relatie’s bouwen … een netwerk

Op woensdag 26 november 2014 was de start van wat hopelijk een goede en gewaardeerde traditie wordt: Het Leermoment.
Kernhem nodigde relaties in het netwerk uit om te komen tot voor ieder minimaal 3 concrete acties of leerpunten voor het jaareinde. Met daarnaast voldoende ruimte voor het verstevigen en verdiepen van relaties. Dit alles met goede aandacht voor de inwendige mens.
Een kleine 40 aanwezigen mochten deze aftrap meemaken en op basis van de evaluatie mag geconcludeerd worden dat de bijeenkomst is geslaagd.
Iedereen keerde huiswaarts met een heel concrete waaier met punten waar we ons voordeel mee kunnen doen.
Op naar Leermoment 2015!

Bekijk hier de foto’s van het leermoment 2014

————————————————-

Leermoment 2014

Woensdag 26 november wordt er een ‘leermoment’ georganiseerd. Dit komt omdat de belastingplannen voor 2015 wellicht nog een aantal acties voor eind december vragen. En daarnaast is al enige jaren de werkkostenregeling in de salarisverwerking een belangrijk onderwerp. Deze regeling is met ingang van 2015 verplicht en veel ondernemingen met personeel hebben hierin nog veel te doen. Voor deze twee onderwerpen zijn specialisten aangezocht. Dit keer beide van Ten Kate Huizinga. Zij zullen beknopt en concreet de onderwerpen behandelen met als doel: voor u een concreet lijstje te leveren met acties/punten die u iets opleveren. Spreken deze onderwerpen u aan, dan kunt u zich per mail aanmelden: info@kernhemaccountants.nl Graag tot ziens op woensdag 26 november 2014.

Programma

  • 16.00 uur Ontvangst met koffie en koek
  • 16.30 uur Eerste leerronde
  • 17.00 uur Tweede leerronde
  • 17.30 uur Interactie
  • 18.00 uur Ontmoeting met hapje en drankje
  • 18.30 uur Einde

Sprekers

Marco J.G. Keurentjes FFP RB Is Belastingadviseur en Financieel Planner bij Ten Kate Huizinga Accountants + Belastingadviseurs N.V. in Ede In de dagelijkse praktijk houdt hij zich bezig met de algehele fiscale (MKB-) praktijk. Hij richt zich met name op advisering op het gebied van financiële planning, DGA-pensioenadvies en herstructureringen.

Dennis Koetje

Dennis H. Koetje Is Hoofd Salarisadministratie bij Ten Kate Huizinga Accountants + Belastingadviseurs N.V. in Ede Hij geeft adviezen op het gebied van sociale verzekeringen, loonheffingen, pensioen, arbeidsvoorwaarden en overige personele vraagstukken

Locatie

Kernhem Accountants en Adviseurs B.V. Huis Kernhem Kernhemseweg 7 6718 ZB  Ede T. 0318 610 000

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op het landgoed.

————————————————-

Geslaagde opening!

Cor Konijnenburg

Per 1 juli 2014 ben ik op Huis Kernhem een accountantskantoor gestart onder de naam Kernhem Accountants en Adviseurs B.V. Kernhem Accountants en Adviseurs B.V. is een netwerk van specialisten, die ten dienste staat van haar cliënten en deze ontzorgen op fiscaal en financieel vlak. Op woensdag 24 september 2014 was er de mogelijkheid om tijdens de openingsreceptie de sfeer te proeven op het landgoed en het kantoor te bezichtigen. Naast de start van het nieuwe accountantskantoor stond de receptie ook in het teken van het feit dat ik per 1 september 25 jaar in het accountantsvak werkzaam ben . Velen lieten zich verrassen door wat Huis Kernhem allemaal te bieden heeft, onder het genot van een hapje en een drankje.

Bekijk hier de foto’s van de opening.

————————————————-