Vacature relatiebeheerder


Relatiebeheerder Accountancy – met fiscale kijk
meer dan 32 uur


Kies in 2024 voor een totaal andere manier van werken in de accountancy. Welkom bij Kernhem Accountants en Adviseurs! Met hart voor klant en cijfers gaat ons netwerk van specialisten elke dag enthousiast aan de slag. Om onze ambitie te verbreden zoeken we jou om wie je bent én dat wat je wilt bereiken.

Jij werkt met passie voor de klant en hun cijfers. Als relatiebeheerder ben je graag onderweg naar klanten en vind je het leuk om met hen te sparren. Jij draait je hand niet om voor toelichting op het reguliere jaarwerk en het uitbreiden van je netwerk. Dit betekent dat je commercieel betrokken en communicatief sterk bent. Je hebt het empathisch vermogen om een band op te bouwen met je klanten. Daarbij staat jouw kwaliteit van advisering bovenop. Er wacht een gevarieerde mkb-klantenportefeuille op je en daarvoor ben jij het eerste aanspreekpunt.

Onze wensen
• Je bent een deskundige met minimaal zeven jaar ervaring

• Je hebt altijd tijd voor het beantwoorden van een vraag

• Je beschikt over communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift

• Je bent sterk in uitvoering en weet pijnpunten te vinden en om te zetten in pro-actief advies

• Ook ben je commercieel en werk je resultaat- en klantgericht

Jouw nieuwe werkomgeving
Welkom bij Kernhem Accountants en Adviseurs. Wij zijn specialisten met hart voor onze klanten. Je maakt deel uit van een team dat onderling hecht is en elkaars expertise inzet. We adviseren organisaties gevraagd en ongevraagd op basis van cijfers én ons eigen ondernemende DNA. Als specialisten gaan wij ambitieus te werk. De collegiale werkomgeving binnen onze gezonde organisatie zorgen voor een goede sfeer. Naast hard werken is er natuurlijk ruimte voor persoonlijke betrokkenheid. Ben jij de nieuwe krachtige speler binnen ons netwerk? Ga je de uitdaging aan met deze carrièresprong? In deze uitdagende positie krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Krijg jij al zin in om aan de slag te gaan? Vanachter de ramen van Huis Kernhem kijken we naar je uit.

Je kunt ons bereiken met onderstaand contactformulier of natuurlijk telefonisch: 0318 – 610 000

Contact