Nieuwsberichten 2016


Klanttevredenheid is kennis maal aandacht

Leermoment 2016-II

Het tweede Leermoment van 2016 op dinsdag 15 november was positief van toon.

Cor Konijnenburg stond kort stil bij het feit dat Kernhem wil investeren in relaties als bron voor tevredenheid over de samenwerking. Door Mevr. Anja van Maurik van Auxilium werden de kansen van Prinsjesdag rondom vermogen en pensioen in Eigen Beheer voor het voetlicht gebracht. Na de pauze werd ‘de toon, die de muziek maakt’ in praktijk gebracht tijdens een boeiende workshop panfluit door mevr. Noortje van Middelkoop. Na veel gelegenheid voor ontmoeting, hapje en drankje, gingen de 50 aanwezigen huiswaarts met een zakje noten en ongetwijfeld een ‘Leermoment’.

Kijk hier voor een fotoimpressie.

PS: Voor de goede orde melden wij nu reeds dat het Leermoment van mei 2017 geen doorgang vindt wegens festiviteiten in de privé-sfeer. In november 2017 zal weer een Leermoment worden georganiseerd.

Leermoment 2016-II

————————————————-

Leermoment op dinsdag 15 november 2016

Het thema deze keer zal zijn ‘Het is de toon, die de muziek maakt’. Het zal gaan over uw pensioenvoorziening, de oude dag en andere leuke dingen in het leven.  We hebben deze keer twee leerrondes. De eerste zal ingevuld worden door mevr. Anja van Maurik. Zij zal spreken over de mogelijkheden, die er zijn voor onze pensioenvoorziening.
De tweede leerronde zal mevr. Noortje van Middelkoop een interactieve workshop geven, waarin we meer te weten komen over de panfluit.
Graag verwelkomen we u deze middag.
In de uitnodiging kunt u alle nodige informatie vinden.

Uitnodiging Leermoment 2016-II

2015 herfst Kernhem

————————————————-

Warme en sfeervolle ont’moet’ingsdag

De ont’moet’ingsdag van zaterdag 27 augustus 2016 ligt weer achter ons. Ook dit jaar waren we blij met mooi weer en een grote en groeiende opkomst.
Wij vinden het belangrijk invulling te geven aan onze dank en waardering, dat u betrokken wilt zijn bij Kernhem Netwerk en Kernhem Accountants en Adviseurs B.V.
We hopen dat dit in 2017 weer op een soortgelijke manier kan.
Dank voor de vele blijken van waardering, die u heeft gegeven in reactie op deze activiteit!

Voor onze impressie van de dag in de vorm van foto’s klikt u hier.

Door het Festival Pure Passie zijn ook een film en foto’s op hun site geplaatst. Graag delen we deze met u.
Voor de film klikt u hier.
Voor de foto’s klikt u hier.

————————————————-

“Back to Nature”

Ook dit jaar zal er een Ont’moet’ingsdag zijn. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 27 augustus 2016 tijdens het Pure Passie Festival. U en uw gezin worden bij aankomst ontvangen op ons kantoor in Huis Kernhem. Hier ligt een knapzak klaar, met aandacht voor de inwendige mens en tips voor een leuke invulling van de middag. U kunt komen (en gaan) wanneer u wilt. Meldt u aan. Het belooft weer een mooie dag te worden op Landgoed Kernhem. De uitnodiging vindt u hier.

Uitgebreide informatie over het festival vindt u op www.purepassie.nu en www.facebook.com/FestivalPurePassie/

Tip: In een sfeervolle omgeving, een kleurrijk diner voorgeschoteld krijgen? Om 17.00 uur wordt er een “Van Gogh” maaltijd geserveerd aan een lange tafel op het landgoed.

Ont'moet'ing Kernhem Netwerk.
Ont’moet’ing Kernhem Netwerk.

————————————————-

Versterking!

Per 1 juli 2016 zal de 27 jarige Sanne van Schaik het team van Kernhem Accountants & Adviseurs komen versterken. Ze is begin 2016 afgestudeerd als certificerend accountant en heeft al 6 jaar werkervaring opgedaan bij een big four accountants kantoor. Op de pagina van de specialisten kunt u nog meer over haar te weten komen. We zijn blij met haar komst en verwachten dat met name haar ‘persoonlijke’ aanpak past in onze dienstverlening binnen ons netwerk.

————————————————-

Leermoment 2016

2016 uitzicht trouwzaal

Op dinsdag 31 mei 2016 bezochten rond de 35 personen het leermoment met als thema “Leuker en Makkelijker”. Het weer was boven verwachting goed, waardoor er na een korte uiteenzetting over hoe de belastingdienst tegenwoordig is opgebouwd in Nederland en een verhelderende wandeling door het subsidie woud, we niet alleen een presentatie over curling kregen, maar ook onze vaardigheden buiten konden testen op een curlingbaan. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Binnen het thema “Leuker? en Makkelijker?” viel ook het presentje van deze keer: een opvouwbaar tasje.

Foto’s van deze dit leermoment kunt u hier vinden.

En als u dan toch foto’s aan het bekijken bent, is het wellicht een leuke suggestie om ook die van voorgaande bijeenkomsten te bezien:

2016 Leermoment

————————————————-

‘Leuker èn makkelijker!’

Op dinsdag 31 mei 2016 wordt er weer een Leermoment georganiseerd met bovenstaand thema. De belastingdienst, subsidieregelingen en curling zijn door deze woorden met elkaar verbonden. U bent van harte welkom op deze bijeenkomst. Alle informatie kunt u lezen in de uitnodiging, die U hier kunt vinden.

2015-05-12 huis kernhem

————————————————-

Meer ruimte voor aandacht.

Na een grondige verbouwing is bij het Kernhem Netwerk het aantal werkplekken uitgebreid van vier naar negen en het aantal vierkante meters verdubbeld. De specialisten kunnen als gevolg hiervan meer en beter aandacht geven aan hun relatie’s.

Er is niet alleen geïnvesteerd in ontmoetings-, maar ook in presentatiemogelijkheden. Tijdens een besloten bijeenkomst konden de specialisten kennismaken met de laatste technische ontwikkelingen op kantoor.

IMG_2338
IMG_2289

Een fotoimpressie van de veranderingen vindt u hier

————————————————-

Uitbreiding van het netwerk:  Maarten Bouwman

Ook in 2016 wordt verder gebouwd aan het Kernhem Netwerk.

Alle ondernemers komen er mee in aanraking: Vraagstukken ten aanzien van ICT: IT-migraties, pakket selectie, SLA-beheer en managed services. Ook dan kan men zich laten ontzorgen door het Kernhem Netwerk zodat IT effectief, efficiënt en beheersbaar wordt gebruikt.

Maarten Bouwman is zelfstandig ondernemer en heeft als motto: “niet op eigen kracht maar wel met vol vermogen”

————————————————-