Nieuwsberichten 2017


Bereikbaarheid rond de feestdagen

Het kantoor zal buiten de feestdagen ook op woensdag 27 december en dinsdag 2 januari gesloten zijn. In noodgevallen kunt u de voicemail inspreken, zodat een passende oplossing gevonden kan worden.

Met ingang van 3 januari 2017 staan wij weer volledig tot uw dienst.

Met vriendelijke groet,

Cor Konijnenburg
Partner

————————————————-

Leermoment ‘Spraakmakend’

Op 14 november 2017 was er weer een Leermoment.

Deze mag met recht ‘spraakmakend’ worden genoemd.
Spraakmakend omdat bij de presentatie van het Regeerakkoord bleek dat wij allerlei sigaren uit eigen doos gaan ontvangen. Dat na 180 jaar er toch echt een stevige verandering aanstaande is rond het huwelijksvermogensrecht. En dat we onze stem zowel in een leuke workshop als tijdens de vele ontmoetingsmomenten volop aan bod konden laten komen.

Uit de evaluatie bleek dat de ruim 50 aanwezigen de bijeenkomst bijzonder hebben gewaardeerd.

Klik hier voor een foto impressie

————————————————-

Leermoment op dinsdag 14 november 2017

Het thema deze keer zal zijn ‘spraakmakend’: Een mening over iets hebben, een stem ergens in hebben en de stem gebruiken.  We hebben deze keer weer twee leerrondes. De eerste zal ingevuld worden door mevr. Fenna Maertens. Zij zal spreken over het nieuwe huwerlijksvermogensrecht.
De tweede leerronde zal mevr. Jeanine een interactieve workshop geven, waarin we meer te weten komen over onze stem.

Natuurlijk geven we u ook nog een aantal tips, die te maken hebben met het nieuwe kabinetsakkoord.
Graag verwelkomen we u deze middag.
In de uitnodiging kunt u alle nodige informatie vinden.

Uitnodiging Leermoment 2017

————————————————-

Warme en kleurrijke ont’moet’ingsdag

De ont’moet’ingsdag van zaterdag 26 augustus 2017 ligt weer achter ons. Voor het derde jaar op rij konden we genieten van mooi weer en een groeiende opkomst.
Wij vinden het belangrijk invulling te geven aan onze dank en waardering, dat u betrokken wilt zijn bij Kernhem Netwerk en Kernhem Accountants en Adviseurs B.V.
We hopen dat dit in 2018 weer op een soortgelijke manier kan.
Dank voor de vele blijken van waardering, die u heeft gegeven in reactie op deze activiteit!

Voor onze impressie van de dag in de vorm van foto’s klikt u

  • hier voor de foto’s van Kernhem accountants en adviseurs
  • hier voor de foto’s van het Pure Passie Festival

————————————————-

“Colors of the world!”

Ook dit jaar zal er een Ont’moet’ingsdag zijn. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 26 augustus 2017 tijdens het Pure Passie Festival. U en uw gezin worden bij aankomst ontvangen op ons kantoor in Huis Kernhem. Hier ligt een knapzak klaar, met aandacht voor de inwendige mens en tips voor een leuke invulling van de middag. U kunt komen (en gaan) wanneer u wilt. Meldt u aan. Het belooft weer een mooie dag te worden op Landgoed Kernhem. De uitnodiging vindt u hier.

Uitgebreide informatie over het festival vindt u op www.purepassie.nu en www.facebook.com/FestivalPurePassie/

————————————————-

Personele wijziging

Niet altijd kunnen we alleen maar positief nieuws brengen. Zowel Brenda Kroesbergen als Kernhem hebben de conclusie getrokken dat de samenwerking tussen hen niet vruchtbaar verloopt. In goed overleg zal Brenda ons per 1 juli verlaten. We wensen Brenda veel succes en zullen contact houden.

Gelukkig kunnen we melden dat Gertine Heykamp is geslaagd voor haar HEAO-Accountancy. Zij was al betrokken bij ons als oproepkracht, maar zal de komende periode ons voor 36 uur gaan versterken. Gertine is een bekend gezicht en is sinds de start van Kernhem in 2014 betrokken. Het is mooi om deze samenwerking zo te zien groeien. We willen blijven investeren in relaties!

————————————————-

Kernhem ondersteunt jongeren bij stageplekken

Dit voorjaar heeft Kernhem 4 stageplekken beschikbaar gesteld als gevolg waarvan 4 jongeren hun studie kunnen afronden en worden klaargestoomd voor het bedrijfsleven. Voor Corné van de Fliert betreft het de afronding van zijn opleiding Economie en Administratie Niveau 4. Gertine Heykamp, Arif Hodzic en Michel de Kruif ronden de Hogeschool Arnhem Nijmegen af door afstudeeropdrachten uit te voeren bij relaties van het Kernhem Netwerk. Zo worden deze jongeren, maar ook een groot hoveniersbedrijf, een zwembad en een stichting, die sportaccomodaties onderhoudt en verhuurt geholpen.

————————————————-

Kernhem Netwerk ook Erkend Leerbedrijf

Sinds dit jaar 2017 is Kernhem Accountants en Adviseurs niet alleen in naam verbonden met het Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, maar geeft ook daadwerkelijk handen en voeten aan het opleiden van vakmensen.

Corné van de Fliert loopt sinds februari een afrondende stage zodat hij zijn opleiding Economie en Administratie Niveau 4 kan aan laten sluiten op de praktijk. Voor meer informatie over de stage plekken binnen de financieel administratieve beroepen verwijzen wij naar de site van beroepsonderwijs bedrijfsleven

————————————————-

Bereikbaarheid rond de feestdagen

Het kantoor zal buiten de feestdagen ook op vrijdag 23 december en vrijdag 30 december gesloten zijn. In noodgevallen kunt u de voicemail inspreken, zodat een passende oplossing gevonden kan worden.

Met ingang van 2 januari 2017 staan wij weer volledig tot uw dienst.

Met vriendelijke groet,

Cor Konijnenburg
Partner

————————————————-

Komst van Brenda Kroesbergen

Kernhem Accountants en Adviseurs investeert in de aandacht voor haar relaties. We zijn blij dat we de vaste kern uitbreiden met een ervaren relatiebeheerder. Brenda Kroesbergen zal tot 1 juli 2017 voor 24 uur per week werkzaam zijn. Daarna naar verwachting 32 uur per week. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring bij een middelgrote accountantsorganisatie opgedaan. Hoog tijd om haar binnen ons netwerk tot haar recht te laten komen. Kom gerust eens langs om kennis te maken. Tot die tijd kunt u wellicht vooruit met de informatie in de lijst van onze Specialisten!

————————————————-