Nieuwsberichten 2018


Ruimte voor talent

Vanaf november 2018 geeft Kernhem Netwerk weer ruimte aan talent. Bart ter Welle volgt de opleiding Junior Assistent Accountant via het Rijn IJssel in Arnhem en doet tot en met april 2019 de Beroeps Praktijk Vorming bij Kernhem Accountants en Adviseurs B.V.

De Beroeps Praktijk Vorming kan worden gezien als voorbereider op het toekomstige beroep.

We zijn heel blij met zijn ondersteuning en hopen dat hij door de stage ook zicht krijgt op het werken in de accountancy.

————————————————-

Bereikbaarheid in december

Buiten de feestdagen zal het kantoor ook op maandag 24 december, maandag 31 december en woensdag 2 januari gesloten zijn. In noodgevallen kunt u de voicemail inspreken, zodat een passende oplossing gevonden kan worden.

Met ingang van donderdag 3 januari 2019 staan wij weer volledig tot uw dienst.

Met vriendelijke groet,

Cor Konijnenburg
Partner

————————————————-

Leermoment ‘Wat geef je door’?

Dinsdag 13 november stond weer in het teken van een Leermoment. Met ruim 50 aanmeldingen was wel duidelijk dat ook dit onderwerp voldoende uitnodigend was. Professor Bernard Schols nam de aanwezigen mee in een Cabareteske voorstelling over de Schijf van Vijf van het Schenken en Erven. En na de pauze werden wij meegenomen door Diana van Veelen van The Grow Company in de wereld van Zuivel en Karnemelk.

De opgedane ‘leermomenten’ konden prima worden uitgewisseld onder het genot van een hapje en een drankje. Uit de evaluatie bleek dat de aanwezigen het weer bijzonder hebben gewaardeerd.

Klik hier voor een ‘foto impressie’

————————————————-

Leermoment op dinsdag 13 november 2018

Het thema zal zijn: ‘Wat geef je door?’. Twee spreker zullen hier op geheel eigen wijze invulling aan geven.

In Leerronde 1 zal Prof. mr. dr. Bernard Schols ons meenemen in de fiscale en juridische wereld van schenken en erven.

In Leerronde 2 gaat mevr. Diana van Veelen-Hoorn het hebben over de kennis van de processen om verschillende soorten zuivel te maken. Wat geven we hiervan door aan komende generatie’s.

Twee uiteenlopende onderwerpen, die toch te vangen zijn in één thema.

Graag verwelkomen we u deze middag op huis Kernhem.
In de uitnodiging kunt u alle nodige informatie vinden.

Uitnodiging Leermoment 2018

————————————————-

Wagenpark Kernhem vernieuwd

Het personeel van Kernhem komt weer goed voor de dag met de nieuwe bedrijfswagens. Tevreden personeel zorgt voor betrokken dienstverlening. En dat is waar Kernhem voor wil staan! Overigens, we zijn – wegens groei – op zoek naar gemotiveerde assistent accountants. Wellicht weet u iemand, die zich voor het Kernhem Netwerk wil inzetten!

————————————————-

Afscheid Mariska

Eind juni 2018 hebben we helaas afscheid moeten nemen van Mariska Lodder. Voor velen is zij jaren een bekend gezicht. Zij was parttime werkzaam en heeft dit moeten laten vallen ten gunste van een voltijdsbetrekking bij een ander bedrijf.

We wensen haar veel succes in haar nieuwe functie. Het is fijn om te horen dat Mariska heeft aangegeven nog graag betrokken te worden bij de Leermomenten en Ontmoetingsdagen.
Dus helemaal uit beeld raakt ze niet.

————————————————-

Leermoment ‘Klanttevredenheid’

Dinsdag 29 mei was er weer een uitdagend Leermoment onder – zo mogelijk – nog uitdagender weersomstandigheden. De hemelsluizen gingen rond 16.30 uur open als gevolg waarvan de Roofvogelshow eerder moest worden afgebroken.
Gelukkig was er ook een binnenprogramma over de actuele ontwikkelingen rond klanttevredenheid en tijdens momenten van ontmoeting waren de roofvogels ook binnen te zien.
Velen van de ruim 50 aanwezigen gaven aan dat dit Leermoment ‘onvergetelijk’ was.

Klik hier voor een foto impressie

————————————————-

Leermoment op dinsdag 29 mei 2018

Het thema zal zijn ‘met uw klanttevredenheid naar grote hoogte’. Dit thema draait helemaal om relatiebeheer en klanttevredenheid. Hoe vult u dat in?

De eerste leerronde zal verzorgt worden door mevr. Martine Ferment, zij heeft haar sporen verdiend in de wereld van Customer Service en Customer Intimacy.
De tweede leerronde zullen we u een educatieve en unieke roofvogelshow aanbieden, verzorgt door De Valk Roofvogels.

Graag verwelkomen we u deze middag.
In de uitnodiging kunt u alle nodige informatie vinden.

Uitnodiging Leermoment 2018

————————————————-

Ruimte voor talent

Ook dit voorjaar geeft Kernhem Netwerk ruimte aan talent. Micha (spreek uit ‘Mischa’) van der Mijl studeert aan het Saxion in Deventer en doet tot en met juni 2018 praktijkervaring op bij Kernhem Accountants en Adviseurs B.V.

We zijn heel blij met zijn ondersteuning en hopen dat hij door de stage ook zicht krijgt op het werken in de accountancy.

————————————————-

Ont’moet’ingsdag 2018

Het team van Festival Pure Passie heeft vanwege het overlijden van haar initiatiefneemster en drijvende kracht Henny Schaap besloten het festival van dit jaar te verplaatsen naar 2019.
Natuurlijk hebben we alle begrip voor dit besluit.

Omdat onze ont’moet’ingsdag aansloot op het Festival Pure Passie, zal deze dag dus ook niet doorgaan in augustus.
We gaan nadenken over een goed alternatief.

————————————————-

‘Save the date’

Ook in 2018 wil Kernhem Netwerk investeren in het onderhouden van relaties. We verwachten daarom weer een aantal momenten te organiseren om elkaar op een ontspannen en/of leerzame manier te ontmoeten. Graag delen we de volgende data met u:

Dinsdag 29 mei 2018                    Leermoment 2018-I

Zaterdag 25 augustus 2018         Ont’moet’ing tijdens Pure Passie Festival
geannuleerd                                  (zie nieuwsitem hierboven)

Dinsdag 13 november 2018         Leermoment 2018-II

Meer informatie kunt u te zijner tijd lezen op onze website.

————————————————-