Nieuwsberichten 2019


Bereikbaarheid in december 2019

Buiten de feestdagen zal het kantoor op de volgende dagen geheel of gedeeltelijk gesloten zijn

  • dinsdag 24 december vanaf 13.00 uur,
  • vrijdag 27 december de gehele dag,
  • dinsdag 31 december vanaf 13.00 uur.

In noodgevallen kunt u de voicemail inspreken, zodat een passende oplossing gevonden kan worden.

Met ingang van donderdag 2 januari 2020 staan wij weer volledig tot uw dienst.

Met vriendelijke groet,

Cor Konijnenburg
Partner

————————————————-

Leermoment ‘Hoe heurt het eigenlijk?’

Op dinsdag 19 november 2019 waren we met 60 personen verzameld op Huis Kernhem.

Na een welkomwoord van Cor Konijnenburg en de fiscale aandachtspunten voor 2020 door de heer Nick van Bemmel, bracht mevrouw Bobijn Goudsmit ons op de hoogte van de actie’s, die benodigd zijn om goed voorbereid te zijn op de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

Na de pauze vertelde mevrouw Mea Gerrits ons veel over de etiquette door de jaren heen en hoe we het kunnen gebruiken om ons goed in gezelschappen te kunnen bewegen.

Behalve van een hapje en een drankje kon een ieder ook dit jaar weer tussen en na de Leerrondes genieten van de afwisselende creatie’s van de kunstenaars van ’s Heerenloo.

Een foto impressie vindt u hier.

————————————————-

Leermoment op dinsdag 19 november 2019

Het thema zal zijn: ‘Hoe heurt het eigenlijk?’. Meerdere sprekers zullen hier op geheel eigen wijze invulling aan geven.

In Leerronde 1 zal mevrouw Bobijn Goudsmit ons helder en duidelijk de actie’s geven met betrekking tot de Wet Arbeidsmarkt in Balans, die per 1 januari 2020 zal gelden.

In Leerronde 2 gaat mevrouw Mea Gerrits ons meenemen in de wereld van de etiquette.

Twee uiteenlopende onderwerpen, die toch te vangen zijn in één thema.

Natuurlijk zullen we ook de belangrijkste wijzigingen naar aanleiding van Prinsjesdag niet vergeten te benoemen.

Graag verwelkomen we u deze middag op huis Kernhem.
In de uitnodiging kunt u alle nodige informatie vinden.

Uitnodiging Leermoment 2019

————————————————-

Van stagiair naar specialist

Door groei van ons kantoor bestaat ook de mogelijkheid om je stageplaats om te zetten in een arbeidsovereenkomst, zodat je werken en leren kan combineren. Deze mogelijkheid is door Jesse van Heerd benut. We zijn blij hem te verwelkomen in ons team van specialisten. Wil je meer over hem weten?
Kijk dan bij ‘Kernhem is’: ‘specialisten’. 

————————————————-

Lustrumviering Kernhem Netwerk maandag 1 juli 2019

Met een opkomst van 200 mensen op 1 juli hebben de relatie’s van het Kernhem Netwerk een grote betrokkenheid zichtbaar gemaakt. De vele activiteiten, die georganiseerd waren en de mogelijkheid tot het voeren van gesprekken zijn gewaardeerd.

We delen graag met u een digitaal fotoboek van het lustrum via deze link.  In het fotoboek vindt u een aantal QR-codes. Door deze codes te scannen kunt u een stukje van de viering (her)beleven.

————————————————-

Kernhem Netwerk 2014 – 2019

Met gepaste trots kunnen wij melden dat Kernhem Accountants en Adviseurs B.V. als ook het Kernhem Netwerk D.V. 1 juli 2019 vijf jaar bestaan.

In de vorm van een minifestival zal er rond Huis Kernhem een proeverij zijn van vijf jaar Kernhem: activiteiten en sprekers, aangevuld met lekkere hapjes, muziek en rondleidingen. U bent vrij te bepalen wanneer u komt en gaat op het festival. Met het oog op en goede voorbereiding waarderen wij uw aan- of afmelding via info@kernhemaccountants.nl of de andere communicatiemogelijkheden.

De uitnodiging vindt u hier.

————————————————-

Meer (ruimte voor) aandacht.

Na een grondige verbouwing is bij het Kernhem Netwerk het aantal werkplekken uitgebreid van negen naar dertien. Het is slechts een kleine 3 jaar geleden dat we vier werkplekken moesten uitbreiden. Maar door aanhoudende groei en onze wens om voldoende aandacht aan onze cliënten te leveren is deze uitbreiding weer nodig.
De personeelswervingscampagne van december en januari was succesvol en als gevolg hiervan is ons team per 1 maart 2019 versterkt met Lisa de Bree (loonverwerking en fiscaliteit) en Brigitte Zwart (accountancy). In onze lijst van specialisten stellen zij zich voor. Met deze aanwas en een
herschikking van werkplekken is de nieuwe ruimte al weer goed gevuld.

————————————————-

Kernhem ondersteunt jongeren met stageplekken          

Dit voorjaar heeft Kernhem 2 stageplekken beschikbaar gesteld als gevolg waarvan weer jongeren hun studie kunnen afronden dan wel worden klaargestoomd voor het bedrijfsleven. Bart ter Welle hadden we eind 2018 al welkom geheten. Begin februari is Jesse van Heerd, studerend aan Windesheim Zwolle ons team komen versterken. Het belooft een mooi traject te worden tot juni van dit jaar.